Durant la hackató tindrem el suport d’un equip de facilitadors i de mentores i mentors. El jurat format per reconeguts professionals de diversos sectors seran els responsables d'escollir els premi

 


 

MENTORS/ES

El seu rol és orientar els EDhackers en el procés de creació de les solucions. Segons les necessitats de cada equip, trobarem aquella persona que més encaixa per la seva experiència, coneixements o recursos. No els tindrem tota l'estona amb nosaltres, per tant, caldrà aprofitar al màxim aquella estona amb elles i ells. Hi ha una gran diversitat de perfils de mentors i mentores! Mireu la llegenda i la informació de cada un d'ells per tal de començar a conèixe'ls.

Tània Sala Manzano

Tània Sala Manzano

Graduada en periodisme, apassionada de la comunicació i del marqueting digital; sòcia de Núvol Blanc, agència de comunicació que connecta emocions i comunicació
Núria Rios Maré

Núria Rios Maré

Consultora de màrqueting creatiu i conscient. Co-founder i dinamitzadora d'Espai Factoria, dos coworkings al centre de Reus i creadora del "Masterheart", comunitat de dones emprenedores del Camp de Tarragona
Candido Alvarez Oneca

Candido Alvarez Oneca

Dr. en Bioquima per la Universistat Rovira i Virgili, Ex-Gerent del Consorsi Públic "Salut i Medi”, actualment coordinado de Salut Pública de l’Ajuntament de Reus. Membre de l’Associació pe a la Musica Creativa i Actual (AMCA)
Pep Montes

Pep Montes

Llicenciat en Ciències de la Comunicació i màster en Gestió Cultural i permanentment immers com a free-lance en projectes de joventut i actualment Gerent en ACELLEC. Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura
Gerard Nogués Balsells

Gerard Nogués Balsells

Llicenciat en ciències polítiques i de l'administració, especialista en dinamització comunitària i membre del grup motor de l'Ateneu Cooperatiu CoopCamp.
Anna Fortuny Torrell

Anna Fortuny Torrell

Va estudiar periodisme a la Universitat Rovira i Virgili i ha treballat en mitjans de comunicació del Camp de Tarragona com Canal Reus, Ràdio Reus o el Diari Més.
María Lozano

María Lozano

Educadora social, amb un post grau de teràpia de parella i sexual. A través del projecte Fluir en el Amor, vol contribuir a un món més feliç en l’àmbit de l'amor i la passió.
Pepo Busquets

Pepo Busquets

Reconegut bateria i docent, autor de l'exitós mètode 'Primer, el bateria', un projecte que descriu instruccions i hàbits saludables per afrontar aquest instrument, sota la seva particular visió sobre higiene postural
Susana Borràs Pentinat

Susana Borràs Pentinat

Adjunta al Vicerectorat de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social URV “Contribuint als aprenentatges ecosocials per les transformacions globals”

EQUIP DE FACILITADORES

Persones expertes en la metodologia EDhack i en la facilitació creativa faran que tothom se senti acollit i s'engresqui a construir solucions al repte, l'equip de facilitació està format per persones amb capacitat per incentivar la creativitat, el treball cooperatiu i sobretot, motivar! La seva tasca serà assegurar-se que tots els grups gaudeixin mentre compleixen amb els tempos.

Marta Carreté

Marta Carreté

#comunicació #disseny #video
Pep Martinex

Pep Martinex

#DesignThinking #Creativitat #Educació
Pep Prat

Pep Prat

#educació #transformacióeducativa #natura
Alba Queraltó

Alba Queraltó

#Laboral #Educació #Edhacker
Laura Àlvarez Estapé

Laura Àlvarez Estapé

#Educació #Digital #Estratègia
Mar Cano

Mar Cano

#Educació #Creativitat #Formació
Màrian Buil

Màrian Buil

#educació #emprenedoria #creativitat
 Lucía Valyi

Lucía Valyi

#educació #consciència #apoderament

JURAT

Per valorar les solucions hi haurà una primera tria dels prototips més prometedors. Aquells equips seleccionats accediran a la presentació final de la hackató.

Les propostes dels equips que passin a les presentacions finals seran valorades per un jurat, divers, que tindrà en compte els criteris següents a l’hora de triar els equips guanyadors: rellevància, viabilitat, originalitat, xarxa, transferència, desenvolupament i comunicació.

Ekaterina Kàtcheff Togobitska

Ekaterina Kàtcheff Togobitska

Nascuda a Bulgària, viu a Catalunya des del 1994. Funcionària docent de la Generalitat, especialitat música. Actualment és la Coordinadora Territorial de Joventut del Camp de Tarragona.

Josep Ribalta Vives

Josep Ribalta Vives

Doctor en biologia i investigador en diabetis i malaltia cardiovascular. Vicerector de formació doctoral de la Universitat Rovira i Virgili.

Ernest Benach

Ernest Benach

Professor de Comunicació a la UOC. Expresident del Parlament i exregidor de l’Ajuntament de Reus. Director consultoria. Casteller i escolta (d’això se n’és tota la vida)

Mireia Mas

Mireia Mas

Fundació Jaume Bofill. Adjunta direcció de programes. Llicenciada en Psicopedagogia i diplomada en Educació social per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en gestió d’empreses d’economia social per l’idEC de la Universitat Pompeu Fabra

Òscar Subirats

Òscar Subirats

Regidor de Salut i ciutadania de l'Ajuntament de Reus