SOLUCIONS

FINALISTA
-

Crea(r)'t

La inclusió, l'autèntica revolució

La creació d'un espai d'oci cultural i d'inclusió. Un ateneu amb opció d'aconseguir descomptes destinats a la cultura.

Ideació

Ateneu.
Oportunitats per desenvolupar la creativitat dels i les joves i vendre les seves creacions, afegint un sistema de punts com ""vales"" culturals.

Focus

De quina manera podríem crear un espai d'oci i de cultura segur pels joves, per aconseguir que es sentin inclosos a la ciutat.

Xarxa

Mitjançant molta difusió, podcasts i dels educadors i educadores socials i docents que coneguin joves que compleixin amb el perfil.

Desenvolupament

Habilitant un espai que permeti als i les joves desenvolupar el seu esperit creatiu. Fomentant la cultura i incloent tota mena de persones.
1difusio- taula rodona
2 descobrir l'espai
3 començar la creació artística
4obrir la galeria
5habilitar els bonus culturals
Els i les joves es poden sentir integrats a la ciutat mentre gaudeixen d'eines per expressar-se.

Sostenibiliat

Econòmicament mitjançant l'abonament a l'espai que seria una quantitat reduïda i assequible a les necessitats de cada jove. També amb un percentatge de les ventes de la botiga i altres entitats que vulguin col·laborar.
A nivell personal hi haurà dos educadors social, administratiu, neteja, community manager i els professionals artístics que intervindran de forma puntual en els tallers que els i les joves vulguin fer.
L'espai estarà adaptat a les necessitats artístiques dels i les joves.
Material artístic depenent dels interessos dels i les joves i que es valoraran en una primera taula rodona.

Impacte

Demostrar que l'art i la cultura és per tothom i intentar obrir camí pels i les joves que tenen interès en l'àmbit artístic i no podrien arribar sense el projecte.

Equip

En construcció