SOLUCIONS

FINALISTA
-

TEENTRUCK

Si ho pots somiar ho pots fer!

Dinamitzar per fer partíceps als joves per aconseguir que siguin actors creadors d'activitats d'oci.

Ideació

"Foodtruck" itinerant que s'encarrega de dinamitzar els joves perquè ells mateixos creein el seu oci.

Focus

De quines maneres podríem fer partíceps als joves per aconseguir ser actors creadors d'activitats d'oci inclusives?

Xarxa

Creem l'oportunitat de connectar amb altres institucions arrelades dels joves, d'aquesta manera promovem la mobilització per la ciutat i el sentiment de pertinença. Arribarem als joves per les xarxes socials, mostrant QR on podran visualitzar tota la informació, utilitzarem instagram.

Desenvolupament

Desplaçar-nos un cop per setmana al barri Sant Josep Obrer de Reus, amb una caravana elèctrica. La primera fase es farà mitjançant una activitat atractiva per captar als joves i poder-los dinamitzar. A la segona fase es preten aconseguir propostes d'oci que ells mateixos les han de portar a terme, d'aquesta manera volem aconseguir que els joves es sentin inclosos, cooperant entre ells. la tercera fase es donaran eïnes, recursos i acompanyament en la consecució d'aquestes propostes.

Sostenibiliat

Caravana elèctrica, utilització de QR per prevenir els residus de papers. Tecnics i diamitzadors municipals facilitats per l'Ajuntament de Reus. Contacte a travès de correus i trucades a associacions de veïns, culturals, etc. Sponsors de comerços i empreses d'àmbit local.

Impacte

Fer protagonistes als joves mitjançant la cooperació entre ells i promovent la inlcusió de tots, en la creació d'activitats d'oci, culturals i educatives aternatius.

Equip

Sense Pressa